Ökoloogiline Wasabi pasta 10 kg ämbri - ALELOR
Wasabi on roheline taim (wasabia japonica), mis kuulub naerisefamilisse ja pärineb Jaapanist, ning seda kasutatakse maitseaineks (valmistatud wasabi juurest). Seda nimetatakse sageli Jaapani sinepiks, kuna selle maitse on äärmiselt terav.
Wasabi või Jaapani naeris kasvab looduses ainult Jaapanis ja Sahhalini saarel, mistõttu on see haruldane.
Jaapani köögis on see hädavajalik sushi ja sashimi (toore kala) maitsestamiseks. Seda leidub valmis pastatuubina või pulbrina, millele tuleb lisada vett, et saada kuulus roheline pasta.
Rikas C-vitamiini, kaaliumi ja kaltsiumi poolest, on see tuntud ka oma toime poolest vabade radikaalide (antioksüdant), diabeedi ja vereringe suhtes. See võimas maitseaine on täielikult orgaaniliselt kasvatatud.
Koostisosad: Naeris* 32%, õunasiidri äädikas*, alkoholi äädikas*, vesi, meresool, shoyu* (vesi, soja*, nisu*, sool...