Tooted märksõnaga france rochefort (81)

Cle de Peau

Cle de Peau

Cle de Peau
Rochefort Juust

Rochefort Juust

350g Rochefort noor saadaval ka: - 2,3kg leib - 6 tükki blister 150g viilud
Chateau Les Tours de Laroque 2019 75cl - Aoc Saint Emilion

Chateau Les Tours de Laroque 2019 75cl - Aoc Saint Emilion

Ajalugu: 61 hektarit vanu massaalvalitud viinamarjaistandusi, millest üle poole on üle 50-aastased merlotid ja cabernetid, mis toodavad peamiselt suurt veini, Château Laroque. Les Tours de Laroque on valik 30-aastastest ja noorematest viinamarjaistandustest. Viinamarjasordid: 96 % Merlot, 4 % Cabernet franc Veinivalmistamine: käsitsi korjamine, roostevabast terasest ja betoonist mahutid Aretamine: tammevaatides Degusteerimine: särav vein lillede ja vürtside aroomidega, silmapaistev värske soolsuse ja suure üllasusega. See Saint-Émilioni teine vein võlub oma kreemja tekstuuri ja puuviljase struktuuriga.
Prantsuse Stiil

Prantsuse Stiil

Silmatorkav roheline peanoot, stimuleeritud vürtsika soojuse poolt, harmoneeritud õrna lille/fruudi südamega, mida rõhutab püsiv jälg väärispuidust, vanillist ja muskust.
Château Lapelletrie

Château Lapelletrie

{"Commentaire":"Pierre Jean, seitsmes põlvkond veinimeistreid, ostis Château Lapelletrie 1930. aastal, et ehitada oma unistus. Täna juhib seda umbes 10 hektari suurust peretalu tema lapselaps Anne Biscaye, kes on üheksas põlvkond. Ta on pühendunud teadlikule tulemuslikkusele, keskkonna säilitamisele, säilitades samas kvaliteedi nõudlikkuse. Ta praktiseerib õrna veinivalmistamist, piirdudes infusiooniga, et võtta vaid parim viinamarjast.\n\nDégustation\nKlaasis on hea kvaliteediga vein, selge värvuse ja väljendusrikka, delikaatse aroomiga. Kaunis granaatpunane värv. Aroom on puuviljane koos vanilje nootidega, rünnak on pehme, sujuv suus, millele järgneb lihavad, siidised ja sametised tanniinid. Hea tasakaal, vein on harmoonias.\n\nCépages: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProducteur: Biscaye perekond Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormats et conditionnements: Pudeli (75cl) - Puidust kast 6 - 2019"}
BORDEAUX - PUNANE VEIN

BORDEAUX - PUNANE VEIN

CHÂTEAU DES BOUHETS 2016 12,50% 75 cl
Burgundia Côte Chalonnaise

Burgundia Côte Chalonnaise

Pinot Noir on ainus viinamarjasort, mida selle veini tootmiseks kasvatatakse. Viinapuud asuvad Buxy ja Saint Gengoux le National vahel ning on tavaliselt keskmise nõlvaga. Muld on madal ja õhuline. Alad on väga kivised, ideaalne Pinot Noir jaoks. Suvehooajal hoiavad kivid soojust ja annavad selle viinapuule tagasi. Need kivid kiirendavad seega viinamarjade küpsemist. Tema viinamarjad pärinevad Côte Chalonnaise'i savi-kalkkivimite peamiselt kalkkivimite muldadest. Nõlvad on pehmed ja suunatud idast kagusse. Aretus Veinivalmistamine algab roostevabast terasest mahutites, seejärel tammevaatides. Aeg vaatides varieerub aastakäikude lõikes. Veini iseloom Kaunis punane värv, selge, rubiinivarjundiga, aroom avaneb Pinot Noir'i tüüpiliste punaste puuviljade (mustsõstar, kirsid, punased sõstrad) ning suitsuste, huumuslike ja mõnikord loomsete nootidega. Rikas ja keeruline, selle tekstuur on kindel pehmete ja elegantsete tanniinidega. Kaunis tasakaal Toidu ja veini sobitamine
Château Tourril

Château Tourril

Üleminek mahepõllumajandusele. Öised korjused. Fermentatsioon termoreguleeritavas roostevabast terasest mahutis, pressimine. Küpsemine termoreguleeritavas roostevabast terasest mahutis, küpsemine lees, tehniline kork korgist. Savikalkkivood. Silma Roosa, hele värv, roosade peegeldustega. Nina Puuviljane, intensiivne, peened tsitruseliste aroomid, kerged värskete puuviljade aroomid. Suu Aroomikas, helde, avar, kerged roosi noodid, kerged tsitrusnoodid, helded kirsinoodid, elegantne tanniin, peened tanniinid, rasvased tanniinid, ümar, kergelt mineraalne, struktureeritud keha, hea intensiivsus, pikk järelmaitse. Toidu ja veini paaritamine Külmad eelroad, grillitud krevette, grillitud punased lihad, Aasia eripärad, punaste puuviljade magustoidud. Värv: Roosa Viinamarjasort: Cinsault, Grenache Alkohol: 13% Mahutavus: 300 cl (pudel)
Château de Terrefort-Quancard - Bordeaux Supérieur 2020

Château de Terrefort-Quancard - Bordeaux Supérieur 2020

Avasta see kena Bordeaux supérieur Château Terrefort-Quancard'ilt! See areneb meeldivate puuviljaliste nootidega (kirsid, maasikad, ploomid), millele lisandub piprase nüanss ja peen puidusus, tuues kogu koosseisu juurde maitsva vanillise noodi. Tanniinid on hästi tuntavad, kuid pigem pehmed, andes sellele cuvéele väga meeldiva seeditavuse. Suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe, mis sobib suurepäraselt kokku vorstide, valgete lihade ja grillitud toitudega! Sisu: 75cl Tüüp: Punane vein Viinamarjad: 64% Merlot, 36% Cabernet-sauvignon AOC: Bordeaux supérieur Säilitamine: Joomiseks kohe ja säilitamiseks kuni 2030. aastani Serveeringu temperatuur: 16-18°C
CHARLOTTE

CHARLOTTE

Lihtne ja rafineeritud õhuke raam, ideaalne igasuguste teemade ja interjööride jaoks. (Raami laius: 15 mm nähtav laius x 20 mm sügavus)
Château Cazeau Rosé 2022 Bordeaux - Roosa vein AOP Bordeaux

Château Cazeau Rosé 2022 Bordeaux - Roosa vein AOP Bordeaux

ORIGINE Roosa vein Bordeaux Château Cazeau omab suurepärase Gironde'i mõisahoone, mille juured ulatuvad 16. sajandisse. See asub ideaalses kohas Gornacis, ühel vanimatest teedest Entre-Deux-Mers'is, vaid mõne kilomeetri kaugusel Sauveterre de Guyennest idas. Tema viinamarjaistandus, mille pindala ületab 300 hektarit, millest 6 on pühendatud selle roosa veini valmistamisele, asub erakordses kohas savi-kalkkivimite nõlvadel, mis ulatuvad 110 meetri kõrgusele ja on peamiselt suunatud lõuna poole. Viinapuud, mis on istutatud kogu mõisa ümber, on mõistlikult jaotatud punaste ja valgete viinamarjasortide vahel vastavalt terroir'ile. Keskmise vanusega 35 aastat kasvatatakse neid hoolikalt, traditsiooniliselt ja keskkonda austades. Suures veinikelderes on kõik kaasaegsed seadmed (temperatuuri kontroll, pneumaatilised pressid, mikro-oksügeneerimine), mis on vajalikud suurepäraste veinide valmistamiseks.
Chateau Fort Lignac, AOC Haut Médoc - Borie Perekond

Chateau Fort Lignac, AOC Haut Médoc - Borie Perekond

Maison Rivière eksklusiivne omand, kuuluv Eugène Borie perekonnale, kuulus Chateau Ducru Beaucaillou omanikule. See vein on iseloomustatud kauni lillaka värviga. Aroomis on kergelt vürtsikaid punaseid puuvilju. Suus on palju värskust ja puuviljalikke aroome, tasakaalustatud areng ning kaunis järelmaitse. Väga meeldiv vein.
Château Baret - Pessac Léognan Blanc

Château Baret - Pessac Léognan Blanc

Pessac Léognan Blanc Koostis: 90% Sauvignon Blanc – 10% Sémillon Säilitamisvõime: Umbes 15 aastat Veinivalmistamine: Käsitsi korjamine, fermentatsioon termoregulatsiooniga roostevabadesse mahutitesse. Veinid küpsevad Prantsuse tammevaatides 12 kuud, millest 20% on uued vaatid. Küpsemine toimub täielike leeside peal, segades kaks korda nädalas kahe kuu jooksul.
Croissant Nerone

Croissant Nerone

Croissant Nerone Cod:CCA039
NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

70cl 40% vol. «PEEN HARMONIA SANDELPUUST, KUIVATUD APRIKOOSIDEST JA SEENEST. SEE PEEN CHAMPAGNE ON RIKKALIK MAITSEGA, JÄÄB SUUS KESTMA IMELISE PIKKUSEGA.» PATRICE PINET, KELDERMEISTER KOOSTIS See on konjak, mille alusel hinnatakse kõiki teisi kategooria konjake. Loobitud 1910. aastal, et tähistada meie suhteid Prantsusmaa esimese keisriga, Napoleon on segu Suurest ja Väikesest Champagne'ist, mis on vananenud kuni 20 aastat, pakkudes aroomide segu sandelpuust, kuivatatud aprikoosidest ja seenest. MAITSEMEELDED Tasakaalustatud aroomid täiuslikuks harmooniaks Rikas aroomide poolest konjak on konjak, mis arendab palju peenust. Terroir, viinamarjad, tammevaadid ja küpsemisaastad on kõik elemendid, mis määravad iga aroomi spetsiifilisuse, ja seetõttu anname igas meie konjakite valmistamise etapis vajalikku hoolt nende esitlemiseks. Courvoisier konjakite kvaliteet on maailmas laialdaselt tunnustatud ja regulaarselt auhinnatud erinevates rahvusvahelistes alkohoolsete jookide konkurssides (IWSR, San Francisco Spirits Competition…). Sandelpuu See rikas ja pehme aroom tuleneb puidu ja konjaki kontaktist. Aastate jooksul muutub väga selge tamme aroom palju keerukamaks ja delikaatsemaks. Kuiv aprikoos Destilleerimine leeside peal toob veelgi rohkem sügavust, keerukust ja imelisi noote, mis meenutavad kuiva aprikoosi magusat aroomi. Seene See aroom tuleneb meie keldrite ideaalsest niiskusest, kus kõik meie kvaliteetsed konjakid vananevad. KUIDAS MAITSTA Kuiv: Sellise harmooniliste aroomide külluse tõttu väärib Courvoisier Napoleon nautimist kuiva, selle keeruline lõppmulje jääb suus võimsalt püsima. On tavaks arvata, et konjakit tuleks tarbida ballooniklaasist, kuid aroomide rikkuse nautimiseks soovitame tulbiklaasi. Selle kuju võimaldab aroomidel täielikult areneda ja domineerida alkoholi üle. Kogege neid kahte klaasitüüpi, erinevus on silmatorkav. Toiduga sobitamine: Courvoisier Napoleon'i aroomid ja lõhnad sobivad ideaalselt tugeva maitsega juustude, nagu Parmesan, või kergemate, nagu Beaufort või Gruyère, kõrvale. AUHINNAD KAKS KULDMEDALIT San Francisco International Wine Competition 2007 HÕBEMEDAL International Wine and Spirit Competition 2006
Montrouge

Montrouge

Autode rent 2 väljavõtukohas
Saint-Emilion vein AOC - Château Truquet

Saint-Emilion vein AOC - Château Truquet

See kaunis mõis, Saint Emilioni küla läänes ja vahetus läheduses 1. kasvu Château Figeac'ile, on olnud Hebert-Maisoni perekonna omanduses alates 1933. aastast.
Brošüür

Brošüür

Flexeuropejobs Outsourcing
Kreemjas

Kreemjas

Täpselt valitud kvaliteetsed kohvid Kesk- ja Lõuna-Ameerikast, Indiast ja Aafrikast, röstitud täiuslikkuse saavutamiseks, annavad De Roccis CREMOSO espresso. Erakordselt pehme ja sile segu tugeva, kuid samas delikaatse lõpuga.
Puitauto varjualune

Puitauto varjualune

Mõõtmed: L 304 x P 517 x K 234 cm Struktuur: Töödeldud okaspuit autoklaavis 3 FSC Värv: Loomulik mänd Postid: 90 x 90 mm Kate: Selge PVC Läbimise kõrgus: 213 cm Läbimise laius: 262 Mõõtmed: L 304 x P 517 x K 234 cm Struktuur: Töödeldud okaspuit autoklaavis 3 FSC Värv: Loomulik mänd Postid: 90 x 90 mm Kate: Selge PVC Läbimise kõrgus: 213 cm Läbimise laius: 262
L-Isoleutsiin

L-Isoleutsiin

L-Isoleutsiin/L-Isoleucine: võtmeaminohape lihaskasvuks, energiaks ja taastumiseks. Populaarne sporditoitumises ja fitnessi toodetes. L-Isoleutsiin/L-Isoleucine, harunematu aminohape (BCAA), mängib olulist rolli lihaste ainevahetuses ja kasvus. See soodustab energiatoimet intensiivse füüsilise tegevuse ajal ja toetab lihaste taastumist. L-Isoleutsiin/L-Isoleucine on sageli sportlaste ja fitnessihuviliste seas populaarne, et suurendada vastupidavust ja vältida lihaste lagunemist. See aitab ka reguleerida veresuhkru taset ja soodustab stabiilset lämmastikoksiidi tootmist. See aminohape on saadaval erinevates vormides, sealhulgas pulbri ja kapslitena, ning seda kasutavad inimesed, kes soovivad parandada oma sportlikku sooritust või lihaste tervist. L-Isoleutsiin/L-Isoleucine pakub laia valikut potentsiaalseid eeliseid fitnessi ja heaolu jaoks.
Merlemont

Merlemont

Pastöriseeritud lehma piim ja koor (pärit Prantsusmaalt), sool, mikroobne koagulant, piimhappebakterid ja küpsemiseks, tahkestaja: kaltsiumkloriid. Rokok. Piim ja piimatooted (sealhulgas laktoos ja piimavalgu) Meie tooted ei ole GMO-de märgistamise all vastavalt määrustele 1829/2003/CE ja 1830/2003/CE. GMO-de mitteolek 0,9% piiril vastavalt Euroopa määrustele CE 1829/2003 ja 1830/2003. Ioonimise tõend Me kinnitame, tuginedes meie tarnijatelt saadud garantiidele ja sertifikaatidele, et meie tooted, koostisosad ja lisandid: ei ole läbinud ioniseerimist vastavalt määrusele nr 2001-1097 16.11.01. Analüüs 100g kohta: Rasvad: 33.26g Valgud: 17.56g Suhkur (g): 0.9 Naatrium (mg): 1.294g Energia Kcal: 372 Energia KJ: 1538.71 Formaat: Ümmargune Kaal: 230g Pakend: Paber Ülepakkimine: Kartong Säilitustemperatuur: +2°C/+8°C
Klassikalised Biscottini

Klassikalised Biscottini

Klassikaline canistrelli (Biscuttini) pakend, maitse naturaalne. Need maitsvad korsika küpsised ruudukujulised on pakendatud peredele ja gurmaanidele sobivasse pakendisse. Kaal: 1 kilo pakend Koostisosad: Nisujahu, Suhkur, Päevalilleõli, Kuivatatud viigimarjad 6,3% Säilitamine: Hoida kuivas ja soojuse eest kaitstuna Toitumisteave: 100 g kohta Energia: 2057 kJ (490 kcal) Rasvad: 20 g Küllastunud rasvhapped: 1,7 g Süsivesikud: 71 g sh Suhkrud: 29 g Valgud: 5,7 g Sool: 0,37 g
Odra tera

Odra tera

Oderaterad sisaldavad kuni 15,8% valke, 76% süsivesikuid, 3-5% rasvu, 9,6% kiudaineid, ensüüme, B, D, E, A rühma vitamiine. Kiudained, mis koosnevad peamiselt teraviljast, puhastavad soolestikku kahjulikest ainetest ja toksiinidest. Odera beta-glükaanid taastavad seedetrakti mikrofloorat ja on kasulikud mitmete seedesüsteemi haiguste ravis.
küpsised jne.

küpsised jne.

küpsised jne.
Roosa veini tootja - Heritage St Victor Rosé

Roosa veini tootja - Heritage St Victor Rosé

NomBASTIDE DE FAVE – HERITAGE DE SAINT VICTOR CouleurRosé AppellationAOP Coteaux Varois en Provence Cépages Syrah 50%, Vermentino 40%, Cinsault 10% TAV13% vol. Vinification :Macération pré-fermentaire à froid, Fermentation à 16-18°C Notes de dégustationLe nez de la cuvée Héritage de Saint Victor évoque d’abord les agrumes, kumquat et pomelo, puis évolue vers des notes de pêche de vigne et de fruits exotiques. En bouche, l’attaque vive et fraîche laisse rapidement place à une sensation pleine et charnue évoquant les fruits blancs et le citron confit. La longue finale est soutenue par des notes fruitées intenses. Accords mets-vinPoissons, coquillages, crustacés, viande blanche Service8-10°C ConservationA boire dans les 3 ans ParticularitéLe nom de la cuvée Héritage de Saint Victor fait référence aux moines de l’Abbaye de Saint Victor de Marseille.
Côteaux Bourguignon Hele Roosa Domaine Rotisson

Côteaux Bourguignon Hele Roosa Domaine Rotisson

Gilles Copéret'i vald on kahe kirgliku ja elurõõmsate inimese, Annie ja Gilles Copéret'i, kätes. Asudes Beaujolais' südames, Régnié-Durettes, pakuvad need kaks veiniarmastajat teile 8 erinevat cuvée'd. Veinid on toodetud suurima austusega terroiri ja traditsioonide vastu ning armastusega. Viinamarjaistanduste töö ja kvaliteet on üliolulised, et pakkuda parimat võimalikku veini, kuid peresidemed, jagamine ja sõbralikkus on sama tähtsad. Avastage nende 8 õnne cuvée'd erinevatest Beaujolais' nimedest (Fleurie, Morgon, Brouilly jne). Sertifitseeritud Terra Vitis ja märgistatud Vigneron Indépendant. Pakend: 6 pudelit 75cl kartongis.
Šampanja Ratafia

Šampanja Ratafia

Šampanja Ratafia
Traditsiooniline Meetod Brut

Traditsiooniline Meetod Brut

Traditsiooniline Brut Meetod Viinamarjasort: 50% Folle Blanche, 25% Chardonnay Toidupaaritus: Aperitiivina.
Küünlapuu

Küünlapuu

Savon Extra Doux Parfumé Chèvrefeuille UTILISATION Kokkupuutes veega vabastab seep kreemja ja kerge vahtu, mis jätab naha pehmeks, siledaks ja õrnalt lõhnavaks. POIDS NET 100 GRS sobib kõikidele nahatüüpidele Seep on käsitööna valmistatud Villefranche sur mer'is. toiduvärv. sisaldab kanarbiku ekstrakte. LISTE D'INGREDIENTS naatriumpalmate, naatriumpalmikernalaat, aqua/vesi, parfüüm, saialill, palmikernhappe, glütseriin, Euroopa oliiv, naatriumkloriid, tetrasodium etidronaat, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/ekstrakt õitest.