Tooted märksõnaga burrata juust (29)

Stracciatella di Burrata - Juustutootmine, mis põhineb rebitud pasta filata ja koorel

Stracciatella di Burrata - Juustutootmine, mis põhineb rebitud pasta filata ja koorel

Stracciatella on tüüpiline Puglia piimatootmine, mis koosneb pehmetest käsitsi tõmmatud juustunööridest ja koorest; seda spetsialiteeti saab kasutada värskelt tarbimiseks või kaasata salatitesse, pearoogadesse või gurmee pitsadesse, ilma et oleks vaja maitsestada, tänu oma äärmiselt piimasele maitsele.
Burrata Pugliese

Burrata Pugliese

Burrata Pugliese on värske ja kreemjas juust, mis on tüüpiline Itaalia piimatootmise traditsioonile. Valmistatud kõrge kvaliteediga piimast, eristub burrata oma pehme ja võise südame poolest, mis on ümbritsetud õhukese mozzarella kihiga. See juust on ideaalne nautimiseks üksi või koos värskete tomatitega ja tilga oliiviõliga, rõhutades seeläbi selle delikaatset ja ainulaadset maitset. Burrata on suurepärane valik neile, kes otsivad autentset ja rafineeritud kulinaarset kogemust.
Iberia juust portsjonites

Iberia juust portsjonites

Iberico juust on pressitud juust, mis on valmistatud kolme piima segust (lehm, lammas ja kits). See on kõige populaarsem juust Hispaanias ning vastavalt 28. veebruari 2011. aasta kuninglikule dekreetile 262/2011, mille lisas 4 on kehtestatud kvaliteedinormid juustude ja sulajuustude jaoks. Iga juust, mida turustatakse nimetuse "Iberico" all, peab olema valmistatud värskest piimast järgmistes proportsioonides: maksimaalselt 50% lehmapiima, minimaalne 15% kitsepiima ja minimaalne 15% lambapiima. Seda valmistatakse kogu aasta vältel. Erinevust poolküpse ja küpsetatud juustu vahel määrab küpsemise periood. Esimesel on küpsemise periood üks kuni kolm kuud, pressitud pasta, tihe mass, kuid mitte suletud, väikeste õõnsustega kogu lõikes ja heledat kollast värvi elevandiluust taustal, mis tuleneb kolme piima segust. Küpsetatud juust on küpsenud kolm kuni kuus kuud.
Kitses juust rosmariinikoorega

Kitses juust rosmariinikoorega

Surutud pasta juust, mis on valmistatud pastöriseeritud kitsepiimast ja rosmariini koorest, minimaalne vananemisperiood 30 päeva.
Rochefort Juust

Rochefort Juust

350g Rochefort noor saadaval ka: - 2,3kg leib - 6 tükki blister 150g viilud
Küpsetatud Kartulid Ribadena

Küpsetatud Kartulid Ribadena

Proovige meie õhukesi friikartuleid, kuivi ja krõbedaid, täis tõeliste friikartulite intensiivset maitset.
Makaronid ja Juust

Makaronid ja Juust

www.obamakarnar.com Spagetid Oder Rigatoni Väikesed helmed Rotini Charleston Küünarnukid Suur helmed Nuudlid Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Suur Fusilli Suur küünarnukk Penne Rigate Suur kest Sedani Rigati Farfalle Kuskus Väikesed kestad Lumache Liche Kroon Rattad Tähised Nõelad Bucatini Kiire Penne Pasta Kiire Fusilli Pasta Kolme värvi täistera pasta täistera pasta Oder Kiire pärm Töödeldud päevalilleõli www.obamakarnar.com
Mais

Mais

Valmistatud looduslikest koostisosadest kohalike tarnijate poolt Kreekas. - Meie bagelid kaaluvad 120g. - Mini bagelid kaaluvad 60g. Kõik Leo bagelid on vegan, välja arvatud 3 maitset: - Karpkala valge šokolaadiga. - Cheddari juust jalapeenoga. - Mustika valge šokolaadiga.
Trühvlid

Trühvlid

Premium valged ja mustad trühvlid Kreekast
Munanuudlid

Munanuudlid

Munanuudlid on pikk pasta vorm, mis on tuntud kogu maailmas oma tekstuuri, maitse ja suuruse poolest. See on emilia köögi sünonüüm, olles äärmiselt mitmekülgne ja seda saab kasutada lugematutes valmististes. See sobib ideaalselt ragù (lihakaste), seenekastme või trühvlikastmega, ning on sama maitsev ka lihtsate tomatikastmetega.
Must verivorst

Must verivorst

Must vorst, või must vorst, on ainulaadne Portugali delikatess, mille on täiuslikuks viinud Monte Safira oma pühendumisega kvaliteedile ja traditsioonile. Valmistatud parimatest kodumaistest lihadest, on see vorst maitsestatud vürtside ja vere seguga, pakkudes rikkalikku ja eristuvat maitset, mis on nii soolane kui ka rahuldustpakkuv. Traditsiooniline suitsutamisprotsess lisab ainulaadse aroomi, muutes selle silmapaistvaks valikuks neile, kes otsivad autentset Portugali maitset. Monte Safira Must vorst on ideaalne grillimiseks, hautistesse lisamiseks või nautimiseks iseseisvalt. Selle julged maitsed ja kvaliteetsed koostisosad teevad sellest mitmekesise lisandi igasse eine, pakkudes Portugali maitset, mis on nii autentne kui ka rahuldustpakkuv. Kogege Portugali rikkalikku kulinaarset pärandit Monte Safira Musta vorstiga.
Neutraalne juustukook

Neutraalne juustukook

Neutraalne juustukook Kood: TRG076 Diameeter: 24 cm
vee tainas

vee tainas

vee tainas
maitsestatud küpsis

maitsestatud küpsis

maitsestatud küpsis
Kuivatiahjud

Kuivatiahjud

Infrapuna kuivatid edastavad kasulikku energiat ilma kontaktita ja toiduainete pindadel. Nii võimaldavad nad koorikute teket (juustud, koorikuta leivad), katete kuivatamist (juustud, liha), vähendada pindmiste veekoguste hulka, mõjutamata toodete sisu. Need on töötingimuste suhtes vähe mõjutatud ja suudavad oma kiirgajate reaktsiooni tõttu korrigeerida igasuguste termotunnelite loomulikku konvektiivset osa, muutes need väga stabiilseteks ahjudeks. Energia edastatakse vajalikku kohta sobivate annustega ja siis, kui seda on vaja. Räägitakse ka külmast ahjust. Need vältivad toodete tarbetut ülekuumenemist ja on seega ideaalne lahendus külmade toodete puhul. Infrapuna kuivatid võivad esineda kas traditsioonilise ahjuna või lihtsate infrapuna paneelidena avatud protsessis.
küpsised jne.

küpsised jne.

küpsised jne.
Munavalge Kuubikud

Munavalge Kuubikud

Meie Cocotine munavalge kuubikud võimaldavad teil luua konkreetseid retsepte ilma munakollaseta. Cocotine munavalge kuubikud on mõeldud kasutamiseks salatites ja eelroogades! Munakollasest eraldatuna võimaldavad Cocotine munavalge kuubikud teil luua erilisi retsepte.
Piimatootmise seadmed juustutehastele

Piimatootmise seadmed juustutehastele

1962. aastal asutatud Itaalia tööstus, mis on kohal Aversano piirkonnas ja on nüüd kolmandas põlvkonnas, oli esimene ettevõte, kes valmistas bufala piima töötlemiseks juustutehaseid, olles nüüd kohal Campanias ja ka väljaspool riigi piire. Valmistame veniva juustu masinaid - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavalli, jogurt jne. Lisaks valmistame tellimuste ja kohandatud projekte, mida toetab kogenud inseneride ja spetsialiseeritud tehnikute meeskond. Meie masinad - pastörisaatorid, mitmeotstarbelised masinad, anumad, jogurtimasinad, burrata masinad, straccetti masinad, piima jahutid, vormimis masinad, niidimasinad jne. on kõik roostevabast terasest.
REBITSMISMASIN STRACCIATELLALE - MUDAL MPS01 - ITAALIA PATEND Nr. 102020000019009

REBITSMISMASIN STRACCIATELLALE - MUDAL MPS01 - ITAALIA PATEND Nr. 102020000019009

Masin on mõeldud venitatud pasta kiudude tootmiseks, mida kasutatakse stracciatella koostamiseks, burrate täidisena. Masin on täielikult valmistatud AISI 304 roostevabast terasest, millel on mõned osad spetsiaalsetest POLÜMEERIDEST, mis sobivad toiduga kokkupuutumiseks. Masin on PATENTEERITUD ja eristub turul olevatest sarnastest masinatest järgmiste omaduste poolest: kõrge kohevuse ja koore adhesiooniga kiud; piiratud koostisosade arv; kõrge usaldusväärsus ja tootmisvõimekus; kõrge ohutuse tase; lihtne puhastamine ja desinfitseerimine, et vähendada saastumise riski; vähenenud hooldus. VALIKULISED JA TARVIKUD - TOETUSSTRUKTUUR RATTAGA - DETEKTITAVAD RULLID - ÜLEMINE PLAAT KOLME KLAASIGA - TÖÖSTUS 4.0 KONFIGURATSIOON JA VARUSTUS
BURRATA MUSTA TRÜFFELIGA - VÄRSKE VENITATUD JUUST ITAALIA TRÜFFELIGA

BURRATA MUSTA TRÜFFELIGA - VÄRSKE VENITATUD JUUST ITAALIA TRÜFFELIGA

Rikas ja elegantne klassikalise burrata variant, mis vabastab tugeva trühvlimaitse, mis rikastab burrata maitsvat ja kreemjat täidist, andes sellele julge ja meeldiva maitse.
SUITSUTATUD BURRATA - LOODUSLIKULT SUITSUTATUD VÄRSKE JUUST

SUITSUTATUD BURRATA - LOODUSLIKULT SUITSUTATUD VÄRSKE JUUST

Käsitsi valmistatud filaatpastast väike pakend, mille sees on kreemjas mozzarella ja koore segu, loomulikult suitsutatud. Suitsutatud burrata on täiuslik areng Puglia burratast. Stracciatella magusus sulandub kokku loodusliku suitsu õrna ja meeldiva aroomiga, mis toimub ahjus puidust laastudega, luues ainulaadse maitse ja eristuva maitse. See eriline toode sobib ideaalselt pitsade või gurmee salatite täitmiseks, kuid seda saab ka kombineerida värske kala või suitsutatud maitsega toitude ning intensiivsete mooside ja marmelaadidega.
BURRATA - VÄRSKE TÕMMATUD JUUST

BURRATA - VÄRSKE TÕMMATUD JUUST

Burrata, Puglia traditsioonilise juustutootmise uhkus, koosneb käsitsi valmistatud mozzarella koorest, mis on täidetud pehme südamega, mis koosneb käsitsi rebitud mozzarella tükkidest ja koorest, luues seeläbi maitsva, magusa ja delikaatse kotikese. See toode sobib värskeks tarbimiseks, maitsestatuna ekstra neitsioliiviõliga või koos salati, kirsstomatite, leiva või delikaatsete roogadega, nagu näiteks suitsulõhe, või seda saab kasutada pitsade või gurmee esmaste roogade täitmiseks. Suurepärane ka koos hea veiniklaasiga.
Rocinante Kitsejuustud

Rocinante Kitsejuustud

Surutud pasta juust, mis on valmistatud pastöriseeritud kitsepiimast. Pehme Kitsejuust Rocinante - Küpsenud 7 päeva. Poolküpsetatud Kitsejuust Rocinante - Küpsenud 1 kuu.
Valged Trühvlid

Valged Trühvlid

Valged Trühvlid
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Liha tortellini mignon on Itaalia kulinaaria traditsiooni meistriteos, Emilia-Romagna gastronoomia kultuuri sümbol. Taigen rullitakse välja minimaalset paksust, andes neile väikestele ja elegantsetele tortellinidele ainulaadse kerguse ja õrnuse. Täidis on tasakaal liha, keeduhamstri, mortadella ja näpuotsatäie muskaatpähkliga. Iga koostisosa on valitud ja doseeritud, et tagada intensiivne ja maitsev lõpptulemus.
Munade Tagliatelle

Munade Tagliatelle

Munanuudlid on pikk pasta vorm, mis on tuntud kogu maailmas oma tekstuuri, maitse ja suuruse poolest. See on emilia köögi sünonüüm, olles äärmiselt mitmekülgne ja seda saab kasutada lugematutes valmististes. See sobib ideaalselt ragù (lihakaste), seenekastme või trühvlikastmega ning on sama maitsev ka lihtsate tomatikastmetega.
Sardi raviolid

Sardi raviolid

Suured sardi raviolid on täidetud ricotta (pehme juust) ja sidruniga ning kehastavad Vahemere maitse lihtsust ja puhtust, pakkudes värsket ja rafineeritud kulinaarset kogemust. See raviolo esindab täiuslikku harmooniat ricotta magususe ja pehmuse ning sidruni värske tsitruselise maitse vahel, mis on suletud õrnasse pastataignasse.
BUFALA

BUFALA

Farina "00", vesi, Lievito Madre (looduslik pärm pehme nisu jahust, pulber, pärm, malti teravilja jahu), sool, päevalilleõli, oliiviõli, kirsstomatid, tomat, bufala mozzarella, ekstra neitsi oliiviõli.
Kreemijäätis

Kreemijäätis

Kreemijäätis Cod:VSC017