Tooted märksõnaga burrata juust (16)

Burrata Pugliese

Burrata Pugliese

Burrata Pugliese on värske ja kreemjas juust, mis on tüüpiline Itaalia piimatootmise traditsioonile. Valmistatud kõrge kvaliteediga piimast, eristub burrata oma pehme ja võise südame poolest, mis on ümbritsetud õhukese mozzarella kihiga. See juust on ideaalne nautimiseks üksi või koos värskete tomatitega ja tilga oliiviõliga, rõhutades seeläbi selle delikaatset ja ainulaadset maitset. Burrata on suurepärane valik neile, kes otsivad autentset ja rafineeritud kulinaarset kogemust.
Mais

Mais

Valmistatud looduslikest koostisosadest kohalike tarnijate poolt Kreekas. - Meie bagelid kaaluvad 120g. - Mini bagelid kaaluvad 60g. Kõik Leo bagelid on vegan, välja arvatud 3 maitset: - Karpkala valge šokolaadiga. - Cheddari juust jalapeenoga. - Mustika valge šokolaadiga.
Trühvlid

Trühvlid

Premium valged ja mustad trühvlid Kreekast
Munanuudlid

Munanuudlid

Munanuudlid on pikk pasta vorm, mis on tuntud kogu maailmas oma tekstuuri, maitse ja suuruse poolest. See on emilia köögi sünonüüm, olles äärmiselt mitmekülgne ja seda saab kasutada lugematutes valmististes. See sobib ideaalselt ragù (lihakaste), seenekastme või trühvlikastmega, ning on sama maitsev ka lihtsate tomatikastmetega.
Must verivorst

Must verivorst

Must vorst, või must vorst, on ainulaadne Portugali delikatess, mille on täiuslikuks viinud Monte Safira oma pühendumisega kvaliteedile ja traditsioonile. Valmistatud parimatest kodumaistest lihadest, on see vorst maitsestatud vürtside ja vere seguga, pakkudes rikkalikku ja eristuvat maitset, mis on nii soolane kui ka rahuldustpakkuv. Traditsiooniline suitsutamisprotsess lisab ainulaadse aroomi, muutes selle silmapaistvaks valikuks neile, kes otsivad autentset Portugali maitset. Monte Safira Must vorst on ideaalne grillimiseks, hautistesse lisamiseks või nautimiseks iseseisvalt. Selle julged maitsed ja kvaliteetsed koostisosad teevad sellest mitmekesise lisandi igasse eine, pakkudes Portugali maitset, mis on nii autentne kui ka rahuldustpakkuv. Kogege Portugali rikkalikku kulinaarset pärandit Monte Safira Musta vorstiga.
CAPRESE

CAPRESE

Pastöriseeritud munasegu, puhtad šokolaaditükid, toored mandlid, suhkur, või, rasvad ja taimeõlid, mandlijahu, kakao 22/24%, küpsetamine.
maitsestatud küpsis

maitsestatud küpsis

maitsestatud küpsis
Kuivatiahjud

Kuivatiahjud

Infrapuna kuivatid edastavad kasulikku energiat ilma kontaktita ja toiduainete pindadel. Nii võimaldavad nad koorikute teket (juustud, koorikuta leivad), katete kuivatamist (juustud, liha), vähendada pindmiste veekoguste hulka, mõjutamata toodete sisu. Need on töötingimuste suhtes vähe mõjutatud ja suudavad oma kiirgajate reaktsiooni tõttu korrigeerida igasuguste termotunnelite loomulikku konvektiivset osa, muutes need väga stabiilseteks ahjudeks. Energia edastatakse vajalikku kohta sobivate annustega ja siis, kui seda on vaja. Räägitakse ka külmast ahjust. Need vältivad toodete tarbetut ülekuumenemist ja on seega ideaalne lahendus külmade toodete puhul. Infrapuna kuivatid võivad esineda kas traditsioonilise ahjuna või lihtsate infrapuna paneelidena avatud protsessis.
küpsised jne.

küpsised jne.

küpsised jne.
Valged Trühvlid

Valged Trühvlid

Valged Trühvlid
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Liha tortellini mignon on Itaalia kulinaaria traditsiooni meistriteos, Emilia-Romagna gastronoomia kultuuri sümbol. Taigen rullitakse välja minimaalset paksust, andes neile väikestele ja elegantsetele tortellinidele ainulaadse kerguse ja õrnuse. Täidis on tasakaal liha, keeduhamstri, mortadella ja näpuotsatäie muskaatpähkliga. Iga koostisosa on valitud ja doseeritud, et tagada intensiivne ja maitsev lõpptulemus.
Munade Tagliatelle

Munade Tagliatelle

Munanuudlid on pikk pasta vorm, mis on tuntud kogu maailmas oma tekstuuri, maitse ja suuruse poolest. See on emilia köögi sünonüüm, olles äärmiselt mitmekülgne ja seda saab kasutada lugematutes valmististes. See sobib ideaalselt ragù (lihakaste), seenekastme või trühvlikastmega ning on sama maitsev ka lihtsate tomatikastmetega.
Sardi raviolid

Sardi raviolid

Suured sardi raviolid on täidetud ricotta (pehme juust) ja sidruniga ning kehastavad Vahemere maitse lihtsust ja puhtust, pakkudes värsket ja rafineeritud kulinaarset kogemust. See raviolo esindab täiuslikku harmooniat ricotta magususe ja pehmuse ning sidruni värske tsitruselise maitse vahel, mis on suletud õrnasse pastataignasse.
Neutraalne juustukook

Neutraalne juustukook

Neutraalne juustukook Kood: TRG076 Diameeter: 24 cm
BUFALA

BUFALA

Farina "00", vesi, Lievito Madre (looduslik pärm pehme nisu jahust, pulber, pärm, malti teravilja jahu), sool, päevalilleõli, oliiviõli, kirsstomatid, tomat, bufala mozzarella, ekstra neitsi oliiviõli.
Kreemijäätis

Kreemijäätis

Kreemijäätis Cod:VSC017