Tooted märksõnaga burrata juust (5)

Kojapärmitatud Pecorino

Kojapärmitatud Pecorino

Meie kõigi soov on kindlasti järgida tervislikku ja toitev toitumist. Tõepoolest, pole juhus, et meie loomuses on alati olemas soov avastada, leida ja tarbida ehtsaid toite, nagu need kunagi olid. Kuna meie ettevõte on rajatud traditsioonide järgimisele, ei saanud me juustuhuvilisi jätta ilma koobas küpsetatud Pecorino Val d'Orciast. Selle toote iseloomulik omadus peitub just küpsetamisprotsessis. See toimub loomulikult, tuhafüüsiliselt kaevatud koopas; ja just selles elupaigas, kogu küpsemise ajal, omandab juust unustamatud aroomid ja maitsed, "tõeliselt unustamatud". Koopas viibib see umbes 4 kuud, mille jooksul juustu hoitakse hoolikalt ja seda töödeldakse koorega taimeõliga, et säilitada selle maitse puhtus.
Munanuudlid

Munanuudlid

Munanuudlid on pikk pasta vorm, mis on tuntud kogu maailmas oma tekstuuri, maitse ja suuruse poolest. See on emilia köögi sünonüüm, olles äärmiselt mitmekülgne ja seda saab kasutada lugematutes valmististes. See sobib ideaalselt ragù (lihakaste), seenekastme või trühvlikastmega, ning on sama maitsev ka lihtsate tomatikastmetega.
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Liha tortellini mignon on Itaalia kulinaaria traditsiooni meistriteos, Emilia-Romagna gastronoomia kultuuri sümbol. Taigen rullitakse välja minimaalset paksust, andes neile väikestele ja elegantsetele tortellinidele ainulaadse kerguse ja õrnuse. Täidis on tasakaal liha, keeduhamstri, mortadella ja näpuotsatäie muskaatpähkliga. Iga koostisosa on valitud ja doseeritud, et tagada intensiivne ja maitsev lõpptulemus.
Munade Tagliatelle

Munade Tagliatelle

Munanuudlid on pikk pasta vorm, mis on tuntud kogu maailmas oma tekstuuri, maitse ja suuruse poolest. See on emilia köögi sünonüüm, olles äärmiselt mitmekülgne ja seda saab kasutada lugematutes valmististes. See sobib ideaalselt ragù (lihakaste), seenekastme või trühvlikastmega ning on sama maitsev ka lihtsate tomatikastmetega.
Sardi raviolid

Sardi raviolid

Suured sardi raviolid on täidetud ricotta (pehme juust) ja sidruniga ning kehastavad Vahemere maitse lihtsust ja puhtust, pakkudes värsket ja rafineeritud kulinaarset kogemust. See raviolo esindab täiuslikku harmooniat ricotta magususe ja pehmuse ning sidruni värske tsitruselise maitse vahel, mis on suletud õrnasse pastataignasse.