Kojapärmitatud Pecorino
Meie kõigi soov on kindlasti järgida tervislikku ja toitev toitumist.
Tõepoolest, pole juhus, et meie loomuses on alati olemas soov avastada, leida ja tarbida ehtsaid toite, nagu need kunagi olid.
Kuna meie ettevõte on rajatud traditsioonide järgimisele, ei saanud me juustuhuvilisi jätta ilma koobas küpsetatud Pecorino Val d'Orciast. Selle toote iseloomulik omadus peitub just küpsetamisprotsessis. See toimub loomulikult, tuhafüüsiliselt kaevatud koopas; ja just selles elupaigas, kogu küpsemise ajal, omandab juust unustamatud aroomid ja maitsed, "tõeliselt unustamatud". Koopas viibib see umbes 4 kuud, mille jooksul juustu hoitakse hoolikalt ja seda töödeldakse koorega taimeõliga, et säilitada selle maitse puhtus.