Pähklipasta
Pähklipasta on köögis äärmiselt mitmekülgne toiduaine. Peamiselt kasutatakse seda magustoitude valmistamisel, kuid selle kasutamine on eriti levinud jäätise valmistamisel, samuti sobib see hästi kreemide valmistamiseks või küpsetiste täitmiseks. Lai kasutusala magustoitude valmistamisel tuleneb selle iseloomulikust aroomist, mis suudab veelgi rõhutada kreemide, magustoitude või tortide ja biskviitide täidiste maitset.
Soovitame kasutada meie pähklipastat ka selleks, et anda kohvile või šokolaadile eriline puudutus!
Meie tervise parim liitlane, pähkel on toit, mis on rikas "headest rasvadest", sealhulgas omega-6 ja omega-3. Lisaks on see oluline toitainete allikas, nagu kaltsium, vask, mangaan, raud, vitamiin E ja B. Vahetevahel endale väikese patu tegemine, nautides seda maitsvat pähklipastat magustoidus, ei saa muud kui tõsta sinu tuju!